AEG
full-width-block

Машини для вакуумування

Зберігайте поживні властивості продуктів, маринуйте та приправляйте їх у вакуумному пакеті, а потім готуйте з використанням функції sous vide для створення неймовірних смаків.

1 Результат
1 Результат
Фільтр за
Ящик для вакуумізації вакууматор Drawer дозволяє використовувати метод готування професійних кухарів SousVide вдома, ідеально зберігаючи природний аромат, вологість та поживні речовини.
Compare
/ 3

Вакуумні пакувальники AEG

Вакууматор для кухні AEG — зручний прилад для викачування повітря з пакетів з їжею. Пристрій подовжує термін зберігання продуктів у кілька разів. Наприклад, риба в герметичному пластиковому пакованню залишиться свіжою не менше 4-5 днів замість звичних одного-двох. Використовуйте вакуумний пакувальник AEG і насолоджуйтеся яскравим смаком і свіжістю улюблених продуктів.

Як працює апарат для вакуумного пакування «АЕГ»

Вакуумно-пакувальна машина не тільки подовжує свіжість продуктів, але й допоможе на довгий час зробити заморожену заготівлю і замаринувати продукти. Наприклад, у холодильнику герметично впакований сир зберігається до 25-60 діб замість 15-20, м’ясо — 6-9 днів замість 2-4, овочі — 7-10 діб замість 1-3, фрукти — 14-20 днів замість 5-7. У морозилці риба пролежить 10-12 місяців, а не 3-4, м’ясо — 15-20 місяців замість 4-6, а овочі та фрукти — до 18-24 місяці, а не звичні 8-10.

Принцип використання техніки легкий:

  1. Складіть їжу в спеціальні харчові пакети з вигинами. Виїмки на плівці не дозволяють пакованню раптово стиснутись під час роботи помпи, тому кисень рівномірно видаляється з усієї тари.
  2. Помістіть пакет із продуктами всередину коробки для відкачування повітря. Зачиніть машинку та зафіксуйте кришку.
  3. Натисніть кнопку «Старт». Протягом декількох хвилин запуститься помпа і видалить повітря.
  4. Після того, як з пакета вийде весь кисень, запаювальник загерметизує паковання.
  5. Готово! Кладіть продукти на зберігання в холодильник або в морозилку.

Переваги вакуумно-пакувальної машини

  • Свіжість, смак, запах і структура їжі зберігається довше. Продукти у вакуумі не пересихають, не обвітрюються і не псуються. Пакуйте сирну та ковбасну нарізки, м’ясні та кондитерські вироби, фрукти, овочі, зелень.
  • Аромати продуктів у холодильнику не змішуються. Якщо зберігати продукти непокритими, вони можуть увібрати запах іншої їжі. Вакууматор допоможе ізолювати їжу одну від одної.
  • Sous Vide — режим приготування продуктів за низької температури (до 100 градусів). Додайте в пакет до м’яса або риби спеції, упакуйте за допомогою вакууматора та помістіть у духовку. Так їжа швидше промаринується і буде дуже ніжною і соковитою після приготування.
  • Вологозахист. Щоб до сипучих продуктів, на кшталт, солі, цукру, борошна і круп не потрапила вода, помістіть їх у герметичне пластикове паковання. Лайфхак для туристів: використовуйте вакуумний пакувальник AEG і для неїстівних предметів. Так ви збережете сухими, наприклад, шкарпетки, сірники, документи або гроші.
  • Захист від псування продуктів. Через відсутність кисню в пакетах бактерії розмножуються набагато повільніше. Крім того, міль та інші дрібні шкідники не проникнуть в їжу крізь герметичний пластик.
  • Делікатна заморозка. Овочі, фрукти та ягоди не покриваються льодом, як у звичайних поліетиленових пакетах, зберігають привабливий зовнішній вигляд, запах і цілісність волокон.
  • Компактність. Упаковані продукти займають мало місця, їх зручно зберігати і транспортувати.
  • Попередня заготівля. Приготуйте порції овочевих нарізок, наборів спецій або заправок заздалегідь, розкладіть їх у паковання і використовуйте для приготування страв.

Вакууматор AEG підходить і для домашнього, і для професійного застосування. Побутова техніка вбудовується у кухонний гарнітур і не потребує багато місця. В апарата інтуїтивно зрозумілий інтерфейс і сенсорна панель керування. На відміну від дешевих вакуумно-пакувальних машинок, продукція «АЕГ» герметично запаює пакети та надійна під час довготривалого використання. Створюйте кулінарні шедеври з бездоганним смаком завдяки техніці AEG.