Шоколадний рулет
Шоколадний рулет
Багатий, піднятий пудинг підходить для самого складного званого обіду.
Інгрідієнти
200 г темного шоколаду, 6 яєць, 1 щіпка солі, 60 г цукрової пудри, 1 саше-ванільного цукру, 160 г цукру, 250 г легкого масла, 100 г борошна, 40 г кукурудзяного борошна, 300 г білого шоколаду, 50 г масла, 3 ст.л. вишневого коньяку, 1 пакет темної глазурі (125г)
Спосіб приготування
На 4 порції
1 Розтопіть шоколад і відокремте яйця. Збийте яєчні білки з дрібкою солі. Додайте цукрову пудру і продовжуйте збивати, поки суміш не стане глянсовою.
2 Змішайте жовтки з ванільним цукром, цукром і вершками, щоб отримати збитий крем. Просійте борошно і кукурудзяну муку, додайте її в крем і змішайте, щоб вийшло бісквітне тісто. Розділіть це на дві рівні частини.
3 Перемішайте половину суміші з розплавленим темним шоколадом. Додайте збитий яєчний білок рівними частками в дві суміші.
4 На плоский деко викладіть пергамен і рівномірно розподіліть по ньому світле тісто. Випікати необхідно на рівні другого шельфу з програмою «Зволожуючий вентилятор» при 160 ° C протягом 8 хвилин.
5 Потім нанесіть темне тісто на запечене тісто і акуратно розрівняйте його. Випікати в тих же налаштуваннях ще 12-13 хвилин.
6 За допомогою ножа посуньте пиріг на робочу поверхню. Накрийте його гарячим рушником, щоб він повільно охолоджувався і залишався м'яким.
7 Розтопіть білий шоколад з маслом і перемішайте у вишневому коньяці. Змастіть цим пиріг і скрутіть рулет. Розтопіть глазур і нанесіть її на рулет, потім зберігайте в прохолодному місці.
Подавати зі свіжою вишнею, нарізаними горіхами над ванільним кремом.