Груші в Червоному Вині

Груші в Червоному Вині

Груші в Червоному Вині

Не нехтуйте спеціями, не використовувати їх можна тільки якщо ви дійсно їх не любите, адже вони надають страві глибину і насиченість. 

Інгрідієнти

400 мл насиченого червоного вина, 1 ст. ложка цукру, 2 груші, спеції на ваш смак: кориця і гвоздика.

Спосіб приготування

 

На 4 порції

1. У сотейнику закип'ятіть вино і цукор, поки не залишиться тільки половина обсягу. Очистіть груші, розрізати навпіл, вийміть серцевину. Помістіть половинки груш і вино зі спеціями, якщо ви їх використовуєте, в пакет SousVide, і запечатав а вакуумі.

2. Помістіть пакет на 3 рівень духовки і готуйте в режимі SousVide при температурі 95 °C 15 хвилин.

До цього десерту ідеально підходить Крем Англез.