Груші в Червоному Вині
Груші в Червоному Вині
Не нехтуйте спеціями, не використовувати їх можна тільки якщо ви дійсно їх не любите, адже вони надають страві глибину і насиченість.
Інгрідієнти
400 мл насиченого червоного вина, 1 ст. ложка цукру, 2 груші, спеції на ваш смак: кориця і гвоздика.
Спосіб приготування
На 4 порції
1. У сотейнику закип'ятіть вино і цукор, поки не залишиться тільки половина обсягу. Очистіть груші, розрізати навпіл, вийміть серцевину. Помістіть половинки груш і вино зі спеціями, якщо ви їх використовуєте, в пакет SousVide, і запечатав а вакуумі.
2. Помістіть пакет на 3 рівень духовки і готуйте в режимі SousVide при температурі 95 °C 15 хвилин.
До цього десерту ідеально підходить Крем Англез.