Салат Цезар у Тихоокеанському Стилі
Салат Цезар у Тихоокеанському Стилі
Від Каталіни Велес
ІНГРЕДІЄНТИ
НА 6 порцій
60 г масла ачіоте, 1 буханець замороженого кукурудзяного хліба, морська сіль, 2 ст ложки нарізаної свіжої кінзи.
ЗАПРАВКА
60 г тертого колумбійського сиру пайпа (або сиру грана падано), 2 ст ложки обсмаженого часнику, 2 ст ложки оцту з плантана (або яблучного оцту), 1 ст ложка гірчиці діжонської, 30 г копченого Тойо, 1 яєчний жовток, 4 ст ложки лимонного соку, 4 ст ложки апельсинового соку, 60 г оливкової олії
САЛАТ
3 головки молодого салату романо, морська сіль, 18 дуже тонких стружок сиру пайпа
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Для того, щоб зробити крутон:
Поріжте хліб на тонкі скибочки.
Сильно нагрійте масло, але так, щоб воно не горіло, і підсмажте хліб з обох сторін. Посипте сіллю і кінзою. Зніміть з вогню і загорніть в папір, який поглинає жир.
Заправка:
Змішайте сир, смажений часник, оцет, гірчицю, Тойо і яєчний жовток, збиваючи вінчиком поки не утвориться м'яка маса. Додайте туди лимонний і апельсиновий сік, продовжуючи збивати. Вливайте оливкову олію до утворення однорідної емульсії. Приправте, якщо необхідно ...
Відокремте листя салату одне від одного і покладіть в миску, в якій будете його подавати. Полийте листя зверху заправкою, покладіть скибочку підсмаженого хліба і зверху посипте стружкою сиру.
Про Каталіну Верез
Один з найвпливовіших латиноамериканських шеф-кухарів в світі. Вона здобувала освіту як в Парижі, так і в Атланті, але вирішила повернутися в Колумбію, щоб досліджувати місцеві кулінарні традиції. Після того, як вона глибоко занурилась в традиції Колумбії, Каталіна виявила, що основним компонентом є пар. Вона володіє і управляє дуже популярним рестораном в Калі, званому Ківа.