Веганський бургер
Веганський бургер
Навіть найзапекліші прихильники м'яса вважають цю комбінацію смаків неперевершеною.
ІНГРЕДІЄНТИ
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Котлета
1. Розігрійте духовку до 175 ° C.
2. Очистіть часник
3. Очистіть цибулю і поріжте
4. Крупно поріжте буряк
5. Покладіть тхіну, часник, цибулю і буряк в блендер і перетворіть в м'яке пюре.
6. Злийте воду з нуту, використовуючи друшляк. Розмеліть нут в блендері до стану пюре.
7. Викладіть нут в миску. Зріжте цедру з лимона. Розріжте лимон навпіл і вичавіть сік в миску. Додайте в масу спеції і сіль за смаком.
8. Покрийте деко пергаментом. Викладіть суміш на деко у формі бургерів.
9. Готуйте бургери протягом 20 хвилин.
10. Змахніть з бургерів надлишок жиру і поставте їх на гриль або барбекю, щоб вони підкоптились.
Заправка з Кешью з Гірчицею
1. Промийте і злийте воду з кешью. Покладіть їх в блендер і долийте свіжу воду, оцет і посоліть. Розмеліть суміш до отримання м'якої, але дрібнозернистої маси.
2. Продовжуючи розмелювати, додавайте масло, поки маса не стане схожа на майонез.
3. Приправте гірчицею, сіллю і оцтом
Подача
Розріжте булочку уздовж навпіл і підсушіть газовою горілкою. Покладіть на булочку листя салату, маринований огірок, а зверху котлету. Котлету полийте заправкою і зверху покладіть другу половину булочки. У тарілку для гарніру покладіть картопляні чіпси і подайте до них заправку.