Цибулевий суп в вакуумному пакеті
Цибулевий суп в вакуумному пакеті
Нових підхід до приготування класики, що надає супу неповторну глибину і насиченість смаку.
Інгрідієнти
400 г цибулі, 500 мл яловичого бульйону, 1 ст ложка паприки, 15 горошин зеленого перцю, 1 лавровий лист, 5 пелюсток шафрану, 1 ст ложка солі, щіпка меленого мускатного горіха, 1 гілочка чебрецю
Спосіб приготування
На 4 порції
1. Очистіть цибулю, розріжте навпіл і порубайте соломкою товщиною в 2 мм. Змішайте всі інгредієнти і запечатайте у вакуумному пакеті SousVide
2. Помістіть пакет на 3 рівень духовки і готуйте з використанням програми SousVide при температурі 95 °C протягом 75 хвилин.
Подавайте суп в чашках гарячим, поклавши зверху грінки з тертим сиром. Відмінно підійде французький Комте.