Гребінці з насінням фенхелю
Гребінці з насінням фенхелю
Вражаюча і дуже швидка в приготуванні страва для вечері з чудовим ароматом.
ІНГРЕДІЄНТИ
500 г гребінців без ракушок і ікри, 1 ст ложка насіння фенхелю, одна ст. ложка лимонного масла або оливкової олії з фруктовим ароматом, один навощений лимон, морська сіль.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
На 4 порції.
1. Розтовчіть насіння фенхелю в ступці за допомогою пестика в дрібний порошок. Помийте лимон і натріть цедру.
2. Змішайте цедру з маслом і запечатайте разом з гребінцями в пакет SousVide. Переконайтеся, що гребінці лежать рівним шаром один поруч з іншим.
3. Помістіть пакет на третій рівень духовки і готуйте з використанням програми SousVide при 60 ° C протягом 10 хвилин.
Подача
Гребінці побризкати лимонним соком і злегка посипати морською сіллю.