Булочки на парі
Булочки на парі
Ідеально пропарені булочки із золотистою скоринкою - наче тільки-но з пекарні. Чудовий рецепт тих ранків у вихідні, коли ти заслуговуєш на щось більше.
8 шт
Час приготування: 2 год (включаючи час доведення)
Інгредієнти
Булочки
4 г свіжих дріжджів
170 г теплої води
250 г звичайного борошна
4 г розпушувача
4 г солі
Спосіб приготування
- Покладіть дріжджі в блендер Gourmet 7. Залийте теплою водою, перемішайте, щоб з’єднати і дати дріжджам піднятися.
- Просійте борошно, розпушувач і сіль в ємність блендера або велику миску.
- Влийте рідину в борошно і замісіть на невеликій швидкості протягом 1 хвилини, потім 3-4 хвилини на середній швидкості, поки тісто не стане гладким. Якщо у вас немає блендера, замісіть тісто на робочій поверхні протягом 10-15 хвилин.
- Викладіть тісто в злегка змащену маслом миску і накрийте харчовою плівкою. Залиште підійматися у двічі в розмірі.
- Розігрійте духовку до 180°C/200°C вентилятора і вистеліть форму для запікання пергаментом для випічки.
- Збийте тісто і розділіть на порції у 40 г. Формуємо в булочки, кладемо на вистелений піднос і доводимо 20-30 хвилин.
- Випікайте близько 8 хвилин (за допомогою пари), поки булочки не стануть золотистими і не набухнуть.