СПРІНГ РОЛИ НА ПАРІ
СПРІНГ РОЛИ НА ПАРІ
Ці роли є здоровою стравою і подобаються всім, що робить їх ідеальною стравою для розважальних заходів.
ІНГРЕДІЄНТИ
250 г курячої грудки, половина моркви, 50 г стебел бамбука, 1 цибулина шалот, 50 г рисової локшини, 50 г соєвих паростків, 1 ложка кунжутного масла, ½ ст ложки спеції Даджонг, 2 ст ложки кукурудзяного борошна, 2 ст ложки соєвого соусу, 2 ст ложки рибного соусу, 2 ст ложки пасти чилі Самбал Улек, 12 аркушів рисового паперу, 2 яйця (збити).
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
На 6-12 порцій
1. Наріжте курячу грудку, моркву, бамбукові стебла і цибулю шалот на тонкі смужки. Замочіть рисову локшину у воді і дайте увібрати воду, потім воду злийте.
2. Відокремте у пророслого бамбука насіння від паростків.
3. Нагрійте кунжутне масло на сковорідці і сильно підсмажте нарізану курячу грудку. Додайте моркву, стебла бамбука, рисову локшину, Даджонг і шалот і смажте ще хвилину перемішуючи.
4. Змішайте кукурудзяну муку з соєвим соусом, рибним соусом, пастою Самбал Улек, перекладіть в сковорідку, доведіть до кипіння і добре перемішайте. В цей же час замочіть у воді рисовий папір, дайте увібрати воду, потім воду злийте.
5. Розкладіть листи рисового паперу на великій робочій поверхні. Покладіть по 2 ложки начинки на кожен лист рисового паперу. Загніть краї і скатайте роли, використовуючи збиті яйця для того, щоб запечатати краї.
6. Готуйте в духовці з використанням пари на другому рівні, використовуючи програму Пара №3 при температурі 99 ° C протягом 20 хвилин.
Подача
Розкладіть спрінг роли по 3 штуки на заздалегідь підігріті тарілки та подавайте прикрашеними тайським базиліком і смаженим насінням кунжуту. Запропонуйте гостям соєвий соус і солодкий соус чилі.